Božično-novoletne delavnice

BOŽIČNO-NOVOLETNE USTVARJALNE DELAVNICE

V petek, 24. novembra 2023, so na šoli potekale ustvarjalne delavnice za učence od 6. do vključno 9. razreda. Delavnice so bile namenjene vsem, ki radi ustvarjajo in razvijajo ročne spretnosti.

Delavnic se je udeležilo 17 učencev.

Učenci so izdelovali snežne krogle pod vodstvom gospe Tamare Šterlek, ptičje krmilnice iz lesa pod vodstvom gospe Petre Strnad Ermenc ter adventne venčke in namizno dekoracijo pod vodstvom gospe Vilme Ošlak.

Učenci so na teh delavnicah izdelali zelo lepe izdelke zase in za svoje bližnje ter dokazali, da so res ustvarjalni in polni novih in izvirnih idej. Nekaj teh izdelkov bo na razpolago tudi na novoletni tržnici, ki jo organizira šola.

Letošnja posebnost je bila delavnica pod vodstvom gospe Simone Šarlah, v kateri so udeleženci izdelovali praznične voščilnice, ki so jih opremili z ročno napisanimi voščili. S temi voščilnicami bodo polepšali praznike oskrbovancem Doma starejših občanov v Vojniku. Vsi udeleženci te delavnice so ponovno dokazali, da imamo na šoli srčne učence, ki jim je mar za ljudi okrog sebe.

Vilma Ošlak

 

 

 

Dostopnost