Tekmovanje iz logike

Tekmovanje iz logike

28. 9. 2023 je na šoli potekalo tekmovanje v znanju logike. Tekmovanja se je udeležilo 80 učencev razredne stopnje in 57 učencev predmetne stopnje.

 

Bronasta priznanja na razredni stopnji  so osvojili:

  1. razred

Manca Fabijan, Jaka Skarlovnik, Ana Nezman, Gašper Kegu, Urban Robič, Klara Škoflek, Tesa Komplet, Martina Ivana Straus Vidmar, Žan Koštomaj Zupanc, Karla Vitez in Luciano Perenič.

  1. razred

Ajda Močnik, Nik Balantič, Sofija Kufner, Liam Kunić, Vito Anžič, Katarina Hrga, Nian Gajšek, Tinkara Cingl, Nejc Kramar, Izabela Bezjak, Luri Kolar, Tisa Godec in Aleks Šrimpf.

  1. razred

Erik Fenko, Brina Kramar, Alja Korošec, Daša Brezlan, Vita Fendre in Neli Motaln.

  1. razred

Zala Potočnik, Luka Mavhar, Viktorija Žibret, Benjamin Otorepec, Antonija Gregorin, Brin Pavlenč, Gašper Košar, Nia Lipnik, Lin Kovač, Ema Razgor, Anna Kompan, Oskar Herman, Tomi Poznič in Neža Trobiš.

  1. razred

Mara Fendre, Neja Kršlin, Jure Lipovšek in Matic Kumer.

  1. razred

Marcel Žibret, Neli Germ, Sara Čretnik, Vanessa Sande, Tara Košenina in Vid Čebular.

 

Iz 7. razreda so se na državno tekmovanje, ki je potekalo na IV. OŠ v Celju (21. 10. 2023), uvrstili: Marcel Žibret, Neli Germ in Sara Čretnik. Marcel Žibret je osvojil SREBRNO PRIZNANJE.

 

Iz 8. in 9. razreda so se na regijsko tekmovanje, ki je potekalo na IV. OŠ v Celju (21. 10. 2023), uvrstili: David Kolar, Tinkara Štravs, Ana Marguč, Nika Rovan in Kornelija Rezar. David Kolar in Kornelija Rezar sta osvojila BRONASTO PRIZNANJE.

 

Iz 9. razreda so se na državno tekmovanje, ki je potekalo na Fakulteti za elektrotehniko (11. 11. 2023), uvrstile: Tinkara Štravs, Ana Marguč in Nika Rovan. Nika Rovan je osvojila ZLATO, Ana Marguč SREBRNO in Tinkara Štravs BRONASTO PRIZNANJE.

 

Petra Strnad Ermenc, vodja šolskega tekmovanja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dostopnost