Koncert

Koncert zborov OŠ Vojnik “Zapoj z menoj”

Tradicionalno srečanje vseh zborov, ki delujejo na OŠ Vojnik, je bilo letos 25. 4.  v naši športni dvorani. 

Na koncertu so sodelovali: prvošolčki pod vodstvom Klavdije Winder Pantner, zbor 2. in 3. razreda s Kajo Humski, 4. razred ob spremljavi ukulel ter mlajši mladinski zbor 5. in 6. razreda, ki ju vodi Janja Belej. S podružnic so prišli OPZ-ji iz Socke in mentorica Suzana Jelenski Napotnik, iz Šmartna z  mentorico Vesno Kolin ter najštevilčnejši iz Nove Cerkve, ki ga vodi Sabina Penič. Zapela sta tudi ženska vokalna zasedba, v kateri prepevajo učiteljice, in nazadnje še mladinski zbor pod vodstvom Emilije Kladnik Sorčan.

Vsak sestav se je predstavil s tremi skladbami, pri tem pa so s spremljavami pomagali Domen Matelič s kitaro ter na klavirju Janja Belej, Lidija Štimulak in Vesna Kolin. Točke so napovedovali člani mladinskega zbora z mentorico. Za lep izgled odra je poskrbela Sanja Stropnik, za ozvočenje pa Jure Uranič.

Ravnateljica Nataša Čerenak je ob koncu čestitala vsem zborovodkinjam in mladim pevcem ter se poslušalcem zahvalila za lep obisk. Prireditev smo zaključili s skupnim petjem, ki ga je s harmoniko spremljal Nejc Podergajs Ostruh.

Emilija Kladnik Sorčan

 

Dostopnost