HITRI LONČKI

Hitri lončki                                   

Tudi v tem šolskem letu se je uspelo ekipi naše šole, ki so jo sestavljali Ožbej JAGER ter Tjan MASTNAK iz 6. a in Marcel ŽIBRET iz 6. b, uvrstiti s svojim dobrim rezultatom na studijsko snemanje, saj so Hitri lončki ena izmed rubrik v oddaji Male sive celice.

Prvo tekmovanje je bilo izvedeno v mesecu novembru. Njihovi nasprotniki so bili učenci OŠ Gradec – POŠ Vače, ki so jih premagali in se tako uvrstili med šestnajst najboljših ekip.

Sledilo je snemanje v mesecu januarju. Njihovi nasprotniki so bili učenci OŠ Franceta Bevka iz Ljubljane. Uspelo jim je, da so jih premagali in so se tako uvrstili med osem najboljših.

V mesecu marcu so bili njihovi nasprotniki učenci z OŠ Šmarje-Sap. Tudi njih so premagali in se uvrstili v polfinale.

V polfinalu so bili njihovi nasprotniki učenci z OŠ Toma Brejca Kamnik. Po napeti tekmi so jih premagali in tako postali skupaj z OŠ Bogojina finalisti sezone.

Snemanje finalne oddaje je potekalo v mesecu maju. Po zaslugi dobrih živcev in hitrih prstov so naši fantje postali zmagovalci sezone. Za nagrado so dobili nekaj družabnih iger ter izlet na Dunaj, ki so se ga zelo razveselili.

Zelo smo veseli, da jim je uspelo. So pa pripravljeni svoje izkušnje in znanje deliti tudi z drugimi, tako da mi bodo v veliko pomoč pri pripravi ekipe za naslednje šolsko leto.

Vilma Ošlak, mentorica

Dostopnost